Så här många känslor har jag...

Hur kan en sång framkalla så många känslor i mig?

Hur kan en röst få mig att sväva ut ur mig själv?

Hur kan en dröm göra mig så lycklig?

Hur kan känslorna ta över så mycket

Att jag måste skrika för att inte gå sönder?

 

Jag älskar dig

Innerst inne så gör jag verkligen det

Och det känns som om jag kommer att göra det förevigt

Frågan är bara hur du lyckas.

Hur lyckas du få så många känslor att svämma över?

Fast du är så otroligt långt bort

Jag hoppas att du en vacker dag förstår min kärlek

Angående inspelning

Hej alla! Nu är våren här. Igår körde vi grillpremiär för i år, det var såå härligt!!

 

Bredvid vår skola ligger det ett musikgymnasium och där går jag dit och sjunger en gång i veckan. Det är jättekul, för jag älskar ju att sjunga! Just nu håller jag och min sånglärare på att övar musik till en låt som jag själv har skrivit, och snart ska vi spela in den. Eller snart och snart. Jag vet inte när det blir, men det är nog klart innan sommarlovet hoppas jag. Än så länge har vi bara piano som komp, men det ska vara lite trummor också. Sen tänkte jag skriva ett manus och göra en ny musikvideo, fast det får jag nog fixa med i höst om det inte ska bli för stressigt.

Låten heter "Alltid funnits där" och handlar om vänskap. Jag skrev den till en kompis från min gamla skola. I låten sjunger jag om hur mycket jag tycker om henne och att vi ska hålla kontakten. Hon kommer att bli jätteglad när hon får höra låten, det är jag nästan säker på.

Jag har inte funderat så mycket över hur videon ska se ut. Jag måste nog ha lite hjälp med den biten, för att skriva ett manus är svårt. Jag och min kompis hjälptes åt att skriva manuset till min första musikvideo, men vi träffas inte så ofta nu för tiden, så jag får se mig om efter någon annan som kan hjälpa mig. Ja ja, huvudsaken är att den blir bra. Jag ska lägga upp den på youtube, precis som jag gjorde med den andra.

Det ska bli kul att jobba med att filma och spela in!

Min dröm...

Jag har en dröm. En ganska vanlig dröm, men ändå så stor för mig. Jag vill träffa mina idoler!
Det är ett svenskt rockband, som heter AiluCrash. Jag har varit ett av deras största fans ända sen 2011 ungefär, och jag hoppas, vill och önskar att jag någon gång ska få höra dem live och träffa dem!!
Jag kan inte fatta varför de så sällan är i Skåne. Ibland önskar jag nästan att jag bodde i Kiruna eller Uppsala där dem bor. Fast jag har träffat en del kändisar redan, så någon gång ska jag nog kunna träffa AiluCrash också!

Det går inte att föreställa sig hur det mötet skulle vara. Jag har försökt tusen gånger, men jag kan bara inte se framför mig hur jag står öga mot öga med fem asläckra killar. Ofta tänker jag att jag skulle dö eller inte få fram ett ord när min blick möter fem par ögon, som tillhör killarna i mitt favoritband. Men som sagt så har jag redan träffat kändisar och jag varken dog eller tappade talförmågan, så det är nog bara en tanke.

Jag hoppas att de kommer hit i sommar. Då ska jag genast se till att skaffa biljetter till deras konsert och kanske, kanske går det att få till en träff efteråt... Efter den upplevelsen kommer det att finnas massor av bilder på mig och mina idoler!
III!!! Jag ryser lika mycket varje gång jag tänker på det!! Jag kommer att vara världens lyckligaste tjej bara jag får träffa de, det svär jag på!!