Händelserik vecka.

Det har varit en händelserik vecka. I måndags var jag hundvakt till Sami. Sami är mina föräldrars kompisars vovve. Jag ska ta hand om honom i tio dagar om två veckor, så det här blev en övning för oss båda. Det var bra att vi fick prova med en natt först. Så fort Samis ägare hade gått, började han gnälla. Hundar är mer som människor än man tror. De är som barn när man lämnar dem på dagis.

Sami sov i min säng på natten. Okej, inte bara där. Vid något tillfälle gick han ut i vardagsrummet och lade sig i soffan, men sen kom han in till mig igen. Dörren till mitt rum brukar vara stängd på natten, fast nu hade jag den öppen, så att han kunde gå in och ut när han ville. Han var som min lilla bebis. Varje gång han kom, sa jag till honom:

"Hej min lilla bebis!"

I tisdags åkte jag och min assistent till Hässleholm och tittade på pudelhundar, då det var pudelns dag. Vi träffade en hel del andra hundar också, som folk hade med sig, men mest pudlar. Jag funderar ju på att skaffa en dvärgpudel. De var så söta. Det var en spännande dag.

Igår och idag var jag i min lägenhet. Jag fick nycklarna i måndags, så nu är lägenheten min på riktigt! Jag kan komma dit när jag vill, fram till den dagen då jag flyttar in. Jag älskar verkligen den lägenheten! Igår satt jag och mina föräldrar och min assistent på uteplatsen och käkade mat från McDonalds, och idag satt jag, mina föräldrar och min brorson Vincent där och drack kaffe. Eller rättare sagt, jag och mina föräldrar drack kaffe. Vincent är snart 7 år, så han dricker inte det där än. Det var så mysigt att sitta där i solskenet, på MIN EGEN uteplats, i MIN EGEN lägenhet!

Jag har även träffat mina grannar och deras hund Zeke. Zeke hoppade upp med framtassarna på staketet mellan uteplatserna. Tänk så mysigt att bo granne med en fin hund! Idag hade jag tagit med mig hundgodis. Zeke nafsade ivrigt i sig den ena biten efter den andra och så fort han hade tuggat upp, ställde han sig mot staketet igen och skällde uppfordrande. Han kommer att hänga där varje dag när jag har flyttat in, för nu fattar han att jag har godis.

Jag är så spänd och längtar så mycket tills jag flyttar in! Det kanske blir inflyttning redan i helgen. Jag har redan planerat var jag ska ha mina möbler. Jag och min assistent har planerat filmkvällar och karaoke-kvällar i lägenheten.

Sen är det ju inflyttningsfesten. Den får vi inte glömma. Jag har inte bestämt när jag ska ha den, men jag skulle tro att det blir någon gång i augusti eller september. Det ser jag verkligen fram emot. En fest i min egen lägenhet. Det kommer att bli världens roligaste fest med världens finaste vänner. Ja, för jag ska ha festen med mina kompisar först, har jag bestämt.

Jag längtar så himla mycket! Snart är det dags!

 
 
1 Anonym:

skriven

Så härligt att du äntligen fått din lägenhet👍 Att sedan ha en granne med en liten hund vilken lycka för dig för att inte tala om hunden som får dig till granne🐕 Lycka till med ditt nya boende☀️
Kram faster😍

Kommentera här: