Sol och värme!

Idag är det soligt! Det har det varit varje dag hela veckan. Jag är så glad att sommaren äntligen har kommit nu! Förut så regnade det nästan jämt och jag var så rädd att jag inte skulle bli brun alls. Jag vill inte komma till gymnasiet med blek hud! Det är aldrig kul att komma tillbaka till skolan efter sommarlovet utan solbränna, särskilt inte om man ska börja på en ny skola. Okej, alla känner naturligtvis inte igen sig i det, men så är det för mig. Solbränna är snyggt och jag vill vara snygg.
Varje dag den här veckan har jag legat vid poolen i vår trädgård och solat ända fram till kvällen. Då och då har jag tagit ett dopp i poolen också. Det är inte alls kallt i vattnet, tvärt om väldigt skönt. Jag älskar att plaska runt och dyka i vattnet, fast ibland kan det kännas lite orättvist att jag inte kan dyka från kanten. Särskilt om jag ser någon annan hoppa ner i vattnet istället för att ta trapporna. Då händer det att jag tänker:
"Fy fan för att mina ben inte fungerar!!"
Likadant om jag inte kommer upp på luftmadrassen. Vi har två stora luftmadrasser, som är som en liten fotölj där bak. Man sitter liksom i dem, men med benen framåt. De kan vara jättesvåra för mig att komma upp på. Man måste bära, slita och slutligen slänga upp mig på de där jäkla grejerna. Har man otur så missar man kanten och slänger ner mig i vattnet istället. Haha. Men annars är det jättemysigt att sitta i dem. Det är så skönt att flyta runt i vattnet. Då känner jag att jag mår bra.
Men idag dök jag faktiskt från kanten. Jag satte mig på kanten, lutade mig framåt och plumsade ner i det spegelblanka vattnet. Det var jättekul! Klart bättre än att dyka från översta trappsteget, som jag har försökt med flera gånger.

Kommentera här: